Free Glitter Graphics, Cartoon Dolls, Animated Icons, Friendster Graphics, Piczo Graphics, MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.dressupmyspace.com

Oikein ihanaista huomenta !

Join kuudelta kupin kahvia ja pullasiivun ;). Paino näyttää edelleen 84 kg. Jospa se siitä laskee vähitellen. Nyt syön kohta jogurttia ja teen päivän ensimmäiset vatsalihakset.

klo 12.55. Pyöräilin työmatkan yht. 3 km. Äsken söin rasvatonta jogurttia 150 g ja yhden kauraleipäpalasen metwurstilla. Illaksi lähden opiskelemaan tietokantoja. Se onkin viimeinen osio A-kortti tutkinnosta. Vatsalihaksia pitää ruveta tekemään myös. 

Nyt on kurssit käyty. Enkä huomenna enää jaksa sinne mennä iltaa istumaan. 19. pv on tentti. Miia lupasi ottaa kopioita omista muistiinpanoistaan huomisillalta. Kyllä sen pitäisi mennä läpi. Kävimme ennen kurssia Tokmannilla kahvilla pullan kera ja kurssilla söin sämpylän, tietysti kahvi kyytipoikana ja nyt kotiin tultua söin karjalanpiirakan ja kahvilla taas. Loput vatsalihaksetkin tein. Nyt eikun hyvää yötä kaikille.