Glitter Nike Shoes from DressUpMyspace.com

Niin sitä tänäkin päivänä on herätty viikon viimeiseen työpäivään. Sunnuntaina on mittauksen vuoro. Jännittää vähän onko paino tippunut yhtään, kun on kuitenkin tullut syötyä, mielestäni aika paljon. Nälässä en kuitenkaan osaa olla. No, vatsalihasliikkeillähän minä tähänkin asti olen saanut painoa tiputetuksi. Aamulla join kahvikupillisen ja kauraleipäpalan metwurstisiivuilla. Jogurtti on loppu, joten en voi ottaa sitä töihin lähtiessä. Oikein hyvää päivää jokaiselle teille.

Klo on 13.00. Pääsin töistä puoli tuntia sitten. Kotiin tultua söin Päärynä Viiliksen ja kauraleipäpalan metwurstisiivuilla. Nyt teen 20 vatsalihasta. ;) Noihinkin liikkeisiin tottuu. Ei voi olla päivääkään ilman. Mitenkähän sitten, kun olen päässyt (Minä pääsen!!!) normaalipainoon. Laihdunko lisää, kun teen noita liikkeitä ja ruokavalio on sama ;)

Kaikki vatsalihasliikkeet on tehty eli 80. Kello 16.00 maissa söin ruisleipäpalasen gotlerilla ja klo 17.00 sienikeittoa, kaloreita jotain 150. Siinäpä tämän päivän ruokailut. Muutama valkoviinilasillinen illan mittaan. Oikein hyvää yötä jokaiselle.