MySpace Layouts images

Olihan aamupäivä. Aamulla heräsin tietty kuuden aikaan ja join kupillisen kahvia kääretorttupalasen kera. Tein 20 vatsalihasliikettä ja kävin hakemassa lehden postilaatikosta. Sitten herättelin tytön ja tein hänelle aamupalaa. Tyttö meni vähäksi aikaa tietokoneelle ja minä rupesin lukemaan lehteä sohvalle pitkäkseen. Eipä mennyt pitkä aika, kun tunsin kurkkuuni hölähtävän jotain. Pyyhkäisin nenääni ja vertahan sieltä tuli. Yritin tukahduttaa verenvuotoa puristamalla nenäluita yhteen ja soitin töihin. Esimies pyysi tulemaan töihin, mutta perui sen samantien, koska terveysasema oli lähempänä kuin työpaikka. Laitoin kuitenkin jäätelön niskaani viilentämään ja sain tyrehdytyttyä veren vuotoa. Menin kahdeksaksi terveysasemalle ja lääkäri poltti nenän ja käski töihin. Menihän se työpäivä siinä. Join siellä kupposen kahvia ilman mitään ja äsken söin vain 50 g rasvatonta jogurttia. En tiedä uskallanko tehdä enää vatsalihaksia pariin päivään, kun lääkäri kielsi ponnistelun ja saunan tietty. No nyt on hyvä ja lähden kohta postiin viemään ison kirjenipun.

Kaupassa ja postissa on käyty. Kaupasta tultua söin 200 g rasvatonta jogurttia ja ruisleipäpalan kalkkunasiivuilla. Tein kaikenuhallakin 20 vatsalihasta, vaikka ei saisi ponnistella. Kohta tyttö tulee koulusta ja lähdemme kirjastoon. Muuten sain kummitytöltä Ugandasta koulutodistuksen (1. luokalla) ja ihanan kuvan. Pitää käydä raamit ostamassa ja laittaa kirjahyllyyn parhaalle paikalle Sylvian kuva.

Tytär tuli koulusta ja söimme jauhelihaa ja makaroonia. Pieni annos vain. Kävimme reippailemassa kirjastossa syönnin jälkeen. Nyt pitäis tehä taas vatsalihaksia.

 

Jmx0PTExOTMwNDM4NTU4NDgmcHQ9MTE5MzA0Mzg2