nature158.gif

Tänään taas laihdutusjutut ovat jatkuneet entiseen malliin. Aamulla kuudelta söin yhden pullan kahvin kanssa. Puoli kahdeksalta söin rasvatonta jogurttia 150 g ja töissä yhdeksältä kahvi ja pulla sekä pieni keksi. Siellä sitä on aina noita houkutuksia. Äsken söin rasvatonta jogurttia 150 g ja jyväleipäpalasen kalkkunasiivulla. Vatsalihaksia tein aamulla 20 ja poljin pyörällä edestakaisen työmatkan 3 km. Teen nyt taas 20-vatsalihasta.

Söin puoli kolmelta yhden pullan. Oli nälkä. Äsken klo.16.15 söin 150 g rasvatonta jogurttia ja pari metvurstisiivua. Vatsalihaksia olen tehnyt tänään jo 60 kertaa. Kanat ovat uunissa. Kohta meillä syödään kanaa ja riisiä

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Klo 20.25 Luin juuri sähköpostini ja arvatkaapa mitä ? PowerPointin tentti on mennyt hienosti läpi. Enää yksi osa-alue A-ajokortista ja sitten saan todistuksen. No mennäänpä tähän laihdutukseen. Söin siis viiden maissa kanaa ja riisiä ihan hyvän annoksen. Vieläkin on täysi olo, aion ottaa kuitenkin vielä 100 g vähärasvaista jogurttia. Kaikki vatsalihakset on tehty. Oikein hyvää yötä kaikille.