Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Oikein ihanaa lepopäivää jokaiselle. Tänä aamun olin taas ennen kukonlaulua ylhäällä. Heti aamusta hyppäsin vaà'alle. Vaaka näytti 85,1 kg. Eli olen laihtunut kahdessa viikossa 900 g. Viimeksi mittasin matonpäällä painoni. Silloin vaaka näytti 84,8, mutta kovalla lattialla näytti 86 kg. Siis kaksi viikkoa sitten. Tuntuu, että tuon painon pudottaminen on kovin hidasta touhua. Usko välillä menee, mutta sisulla jatkan. Haluan olla ennen Joulua alle 80 kg. Aamulla join kupin kahvia ja pari pientä keksiä. Nyt menen juomaan taas kahvikupillisen.

Neuloin koko aamun kaulaliinaa. Söin yhdeksän maissa vähärasvaista jogurttia 150 g ja kaksi suolamakkarasiivua. Vatsalihaksia olen tänään tehnyt 40 ja äsken söin puolikkaan kauraleipäpalan.

Tuli tässä käytyä huutokaupassa ja huusin aika paljon tavaraa mm. kaappikello kympillä, hieno iso puinen lämpömittari kympillä, liinavaatteita iso laatikko 4 e, astioita paljon 4 e, koriste-esineitä, antiikkisia. Huusin matkalaukun 6 e ja siinä oli kaikkea ihanaa sisällä täpötäynnä. Askarteluunkin oli tavaraa. Siellä tuli juotua kaksi kuppia kahvia ja kaksi kakkupalaa.

Koton söimme viiden maissa lohkoperunoita ja kalaa. Siinäpä se päivä mennä hurahtikin. Mielenkiintoinen päivä, vaikka tuli syötyäkin.

 

flowers-115.gif

MySpace Flowers Glitter Graphics
Jmx0PTExOTExNDExNjY5NzImcHQ9MTE5MTE0MTE3