7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gifFalling Images, MySpace Codes, MySpace Layouts, MySpace Glitter Graphics from DressUpMySpace.com 7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif;

Oikein mukavaa päivää. On sitten tullut heräiltyä aikaiseen. Join kupposen mustaa kahvia ja konttileipää palan kevytleikkeen kera. Tänään on käytävä vielä katsomassa äitiä sairaalassa. Hän on ollut siellä kuukauden. Tänään aion kyllä pihistellä vähän syömisessä ;)

 

Free Glitter Graphics, Cartoon Dolls, Animated Icons, Friendster Graphics, Piczo Graphics, MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.dressupmyspace.comKävimme sairaalassa äitiä katsomassa. Oli huomattavasti pirteämpi. Sairaalan kahviossa söin voisarven ja kahvikupposen join siis. Nyt äsken söin vähärasvaista jogurttia 2 dl ja jyväleipäpalasen kalkkunasiivulla. Vatsalihaksia olen tehnyt tänään 40. Vielä 40 jäljellä.

Nyt on tehty kaikki vatsalihakset. Söin tuossa hieman (Renja jätti purkin pohjalle) rasvatonta jogurttia ja jyväleipäpalasen kalkkunasiivuilla. Olen neulomassa pipoviikon viimeistä pipoa. Saan kohta valmiiksi. Sitten alkaa kaulaliinakuukausi. ;) Muuten mittailin vyötäröä, jes, 98 cm (4 cm kadonnut). Lantio oli 109 cm ja rinta 107 cm. Kyllä tuo vyötärön metsästys kannattaa. 

Iltapalaksi yksi jyväleipäsiivu ja kalkkunaleike päällä sekä kuppi kahvia sokerilla.

Huomasin muuten, että blogini väri on ruokahalua herättävä:)