1028910.jpg

Tuommoinen sitä kohta olisi, jos olisi vain jatkanut syömistä, eikä aloittanut laihdutuskuuria. Onneksi nyt on jo pitkä matka tuohon. Herkut siis pois. Kyllä minusta lihavat ovat silti mukavia ihmisiä. Elämäniloa on vaikka muille jakaa ja olenhan itsekin painanut melkein 100 kg. Nyt painoni on 82 kiloa suurinpiirtein. Ja tästä jatketaan alaspäin.

Mitäs tänään on tullut syötyä. Aamulla kahvia leivän kera ja jogurttia (rasvatonta) 200 g. Töissä kahvia ja pari pientä piparia. Kotiin tultuani, tuossa yhden maissa otin jogurttia 200 g ja karjalanpiirakan juustolla. Äsken söin vielä jogurttia. Minulle käy tällainen tiheästi syönti aika. Eli vähän, mutta usein. Vatsalihaksia olen tehnyt 40 ja 40 on vielä tekemättä. Tietokoneella on mennyt aikaa koko iltapäivän.

Söin nyt illalla vähän ranskalaisia perunoita ja kalafileen. Tuli lieveilmiöitä. Oksensin kaikki pois. Mitään pahaa oloa ei ollut, mutta näin vain kävi. Nyt on vähän huono olo. 60 vatsalihasta olen tehnyt. Taidan jättää tuon 20 tekemättä, jos taasen oksennan. Tällaista siis tänään. Hyvää yötä jokaiselle.