Glitter Graphics Vans Shoes from freeglitters.com

Hyvää huomenta kaikille. Ja tahdon kiittää kaikkia kannustajiani. Arvonta on sitten klo 15.00 jälkeen, joten osallistukaahan. Tänä aamuna heräilin taas kuuden pintaan ja join kupillisen kahvia sekä paahtoleipäsiivun suolamakkaran kera. Vatsalihasliikkeitä teen 20 ennen töihinmenoa ja taidan vielä juoda yhden kahvikupillisen. Tänään on PowerPointin tentti. Jännittää, kun en päässyt harjoittelemaan. Etäsivut eivät auenneet minulle. Pitäkäähän peukkuja. Tentti on klo 14.00. Mukavaa päivää kaikille.

Klo 12.23 Läksin töistä vähän aikaisemmin ja pyörällä edestakainen matka 3 km. Tein vatsalihasliikkeitä 20 eli 40 on tälle päivälle tehty. Töissä join kahvia kupillisen kakkusiivun kera. Nyt äsken söin rasvatonta jogurttia 150 g ja makkarapalan. Siis palan, en siivua. Leikkasin gotleripötkystä sen. Kohta lähden Miian kyydissä Powerpointin tenttiin. Tentti on kello 14.00 Pitäkäähän peukkuja. ;)

Tentti ohi ! Kiitti zempistä. Heti kotiin tultua tein taas 20 vatsalihasliikettä ja söin rasvatonta jogurttia 150 g ja makkarapalan ;). Tentti oli helppo, mutta silti on vielä epävarma olo.

Iltasyömiset klo 17.50 lohkoperunoita hieman ja seitifileitä uunissa 2 kpl