Free Glitter Graphics, Cartoon Dolls, Animated Icons, Friendster Graphics, Piczo Graphics, MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.dressupmyspace.com

Ihanaa viikonloppua jokaiselle. Aamulla heräilin jo ennen seitsemää. Aamupalaksi kuppi kahvia ja leipäpala. Menimme yhdeksän maissa kaupungille. Tietysti piti käydä Joenlangassa ja Tiimarissa ja arvaahan sen mitä kaikkea tarttui mukaan:). Mutta minäpä päätin palkita itseni, kun kiloja on karissut. Tosin huomenna on mittauspäivä. Mies kyllä tänäänkin huomautti vatsani pienenemisestä. No, marssimme Anttilaan ja minä ostin kalliin Word-paketin. Siinä on exel, word, PowerPoint ja muistikirja. Tässä koneessa ei ennen ollut noita. Nyt voin kirjoittaa kirjani loppuun. Tänään tarkistin kirjoituksestani (70 sivua) kieliasun. Voin laittaa muistikirjaan ystävieni ja sukulaisten osoitteet muistiin. PowerPointilla voin tehdä kivoja esityksiä ja lähettää vaikka ystäville. Se ostos kannatti. Vatsalihaksia olen tehnyt tänään 40. Kun tulimme kaupungista, niin kävimme kaupasta vähän evästä. Söin autossa yhden karjalanpiirakan kalkkunasiivuilla. Äsken söin sitten jogurttia 150 g. Siinäpä se.

Kaikki vatsalihakset on tehty. Söin kuuden maissa siikaruisleivän ja kahvia join kupposen. Äsken sitten klo.20.00 söin vielä vähärasvaista jogurttia 150 g.

Asiasta toiseen. Minulla on tuolla Piken jutuissa laihdutusdeco. Mukaan mahtuu vielä kolme. Olisiko halukkaita? Siis decossa on ideana, että jokainen koristelee yhden sivun, jossa on jotain laihdutuksesta. esim. kasviksia, reseptejä, hedelmiä tai vaikkapa runo.

Hyvää yötä !