917089.jpg

Muistakaa arvonta alla. Huomenna 21.9.2007 klo 15.00 arvonta päättyy ja arvon voittajan perjantai-illan kuluessa. Päivä on paljon parempi kuin eilen. Tuntuu, että energiaa on enemmän ja olen paljon pirteämpi. Aamulla kuuden aikaan join kupillisen kahvia sokerilla ja leipäpalasen makkarasiivujen kera. Kello 7.30 söin noiin 100 g jogurttia. Töissä join yhdeksän jälkeen kupillisen kahvia kera muffinsin. Aina siellä on tarjolla jotain, enkä voi vastustaa. Nyt äsken söin jogurttia ja makkarasiivun. Koirat käytin pissalla, vein roskat ja laitoin astianpesukoneen päälle. Eilen en sitä viimeistä jogurttia sitten ottanutkaan. Tällaista siis tänään. Jatkan myöhemmin.

klo 14.15, söin jogurttia 100g ja 40 vatsalihasta on jo tehty.

Klo 15.15 söin leipäpalasen ja klo 16.00 join kupposen kahvia. 60 vatsalihasta tehty

Sit söin yhden vaniljatuutin, kun mies oli käynyt kaupasta. En voinut vastustaa. Jogurttia söin kanssa viiden maissa. Ja nyt vatslihaksi vielä 20 x ja pieni iltapala eli leipäpalanen kera makkaransiivujen. :) Hyvää yötä.

 

 

Free Glitter Graphics, Cartoon Dolls, Animated Icons, Friendster Graphics, Piczo Graphics, MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.freeglitters.com