Free Glitter Graphics, Cartoon Dolls, Animated Icons, Friendster Graphics, Piczo Graphics, MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.dressupmyspace.com

Olen niin tyytväinen tuosta tentistä, että yöni nukuin kuin säkki. Tänä aamuna heräsin taas kuudelta ja join kahvia kupillisen kauraleipäpalan kera. Leivällä oli pari siivua suolamakkaraa. Painoakin kävin mittaamassa ja se ei ollut liikahtanut grammaakaaan sitten maanantain. Olenkohan nyt säästöliekillä? Omasta mielestäni en ole syönyt paljoa. Jopa vähemmän kuin tavalllisesti. Nyt jokatapauksessa uuteen päivään riennän iloisemmin mielin.

Jeps, töissä tuli käytyä pyörällä ja siellä join kupin kahvia korpun kanssa. Kotona söin heti jogurttia 150 g. Äsken tein vatsalihaksia 20. Vieläkin nälkä jurnii, taidan mennä syömään jotain.

Niin sitä piti paistaa lettuja tyttärelle ja sen kaverille. Itsekin söin klo 15.30 yhden letun mansikkahillolla ja äsken söin yhden paljaaltaan. Siinäpä tämän päivän syömiset. Vähän valkoviiniä tässä rentoutukseksi.