959732.jpg

Tässä minä poseeraan uusissa vaatteissa. Vielä heinäkuussa piti ostaa kokoa 48 C ja nyt housut ovat kokoa 40 D. Pusero on kokoa L, kun ennen piti olla xl. Siinä meidän Samulikin pääsi kuvaan. Mitäs tänään olen suuhuni pistänyt?? Aamulla join tietysti kupin kahvia, pullasiivun kera ja kaupungissa kävimme syömässä ABC:llä. Söin kalkkunapataa riisillä ja lautasella oli puolet salaattia. Vettä ja maitoa palanpainikkeeksi. Vatsalihaksia tein aamulla 20 ja nyt pitää jatkaa.

Kello on nyt viiden hujakoilla. Olen syönyt yhden kauraleipäpalan kalkkunasiivulla ja vähärasvaista jogurttia 150 g. Vatsalihaksiakin on tänään tehty 40 ja nyt teen taas 20.

Nyt kaikki 80 vatsalihasta on tehty. Huomenissa on punnituspäivä. Saas nähdä onko paino pudonnut. Join vielä kuuden maissa yhden kupillisen kahvia ja kahvileipää (kääretorttua)...... Olipa hyvää. Nyt vielä vähän jogurttia ja sitten menen jännittämään lottoa. Lottosin varmaan ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Ainahan on unelma huolettomasta elämästä ilman velkoja.